Voet lasercutting

Kernactiviteiten

Precieze elementen voor precieze toepassingen. Voet Lasercutting bewerkt buizen (snijden en graveren) en platen (snijden, plooien en graveren) voor industriële of professionele eindproducten. Identieke stukken, klaar voor een eenvoudige en snelle assemblage. Daarbij combineren we het beste van vele werelden.

 

Sterke structuur

Als klant geniet u van de voordelen van lasersnijden: een fijne snede en weinig materiaalverlies. Maar we gaan nog een stap verder. We bieden zowel lasersnijwerk voor platen als voor buizen aan. Een slimme keuze. Het is een unieke combinatie met een nog betere, sterkere structuur als resultaat.

 

Onderdelen dankzij lasersnijden

Een perfecte match voor unieke of identieke stukken. Lasersnijden is de ideale techniek voor het maken van precieze onderdelen, op maat gemaakt en klaar voor assemblage.

  • Afgeronde hoeken
  • Raamverbindingen
  • Tand- en groefverbindingen

 

Nieuwste CNC-machines

Als ondernemer of bedrijf verwacht u de beste kwaliteit aan de scherpste prijs. Daarom werken we alleen met de nieuwste CNC-machines en een team van experten. De technische kennis en nieuwste machines zorgen voor een grote meerwaarde en een uitstekende service. Daar profiteert u als klant van. Elke dag opnieuw.

 

 CONTACTEER ONS >>